یکشنبه, 28 آبان 1396

معـــــرفي گـــروه

گروه معماری همزمان با تاسیس دانشکده هنر و معماری دانشگاه آزاد اسلامی واحد مشهد در سال 1370شروع به کار نموده که تاکنون نیز خدمات علمی و آموزشی آن نیز ادامه یافته است. گروه معماری در حال حاضر دارای 17 عضو هیات علمی تمام وقت و يك نفر هیات علمی نیمه وقت می باشد و با توجه به تنوع مقاطع تحصیلی و تعداد دانشجویان شاغل به تحصیل در دانشکده، سهم عمده ای از آموزش گروه نیز برعهده اساتید حق التدریس می باشد. گروه معماری با بیش از 2900 نفر دانشجو در مقاطع دکتری تخصصی، کارشناسی ارشد، کارشناسی و کاردانی معماری و همچنین کارشناسی ارشد مدیریت پروژه و ساخت درحال حاضر دارای دو نفر کارشناس اداری و یک نفر کارشناس برنامه ریزی می باشد. با توجه به سوابق موثر گروه معماری در حوزه فعالیت های حرفه ای و آموزشی بر اساس رتبه و میزان قبولی فارغ التحصیلان در آزمون های حرفه ای و رشته های تحصیلات تکمیلی، هدف اصلی فعالیت های گروه ارتقا سطح علمی و آموزشی با بهره گیری از تجارب و تخصص های اعضاء هیئت علمی، اعضاء حق التدریس، دانشجویان و فارغ التحصیلان منتخب در جهت استفاده از فرصت های منطقه ای، ملی و بین المللی می باشد.

مدیر گروه: در حال حاضر گروه معماری دارای دو مدیر گروه در بخش تحصیلات تکمیلي : دکتر وحید احمدی و مقاطع کارشناسی و کاردانی: دکتر حسن رضائی می باشد.

مقاطع و رشته های تحصیلی تا مهرماه 1395:

• مهندسی معماری(دکتری تخصصی) (35نفر)
  • مهندسی معماری(کارشناسی ارشد)(432 نفر)
  • مهندسی مدیریت پروژه و ساخت(75نفر)
  • مهندسی معماری(کارشناسی پیوسته)(786نفر)
  • مهندسی معماری(کارشناسی ناپیوسته)(513نفر)
  • نقشه کشی معماری(کاردانی پیوسته)(1093نفر)